سلامت نیوز : پدر علم ژنتیک ایران گفت: رنگها و مواد افزودنی غذاها سرطانزا هستند، وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و باید مراقبت کند اقلام غیراستاندارد وارد بازار نشود. البته از نظر ژنتیک نیز شاهد افزایش ژن خشونت و کاهش ژن مهربانی در بین جمعیت هستیم.
داریوش فرهود در گفتوگو با فارس، گفت: در حال حاضر به غذاهای مصرفی رنگ غذا، افزودنی و مواد نگهدارنده میزنند که تمام این موارد سرطانزا است و در حال حاضر به شدت استفاده میشود.
وی گفت: حتی عطر چای مصرفی نیز که به چای اضافه میشود جزو افزودنیها بوده و سرطانزا است.
فرهود تصریح کرد: وزارت بهداشت نباید منفعل باشد و بگوید 80 درصد آبلیموها ناخالصی دارد یا 80 درصد زعفرانها استاندارد نیستند. این وزارت بهداشت است که باید مراقب باشد تا استانداردها جعل نشوند و در بازار نیایند.
پدر علم ژنتیک ایران با اشاره به افزایش سقط جنین در کشور گفت: با وجود اینکه مراکز غربالگری در کشور وجود دارد اما بر اساس اطلاعات به دست آمده از این مراکز 90 درصد ضریب اطمینان دارند اما طبق مراکز غربالگری در خارج از کشور فقط 85 درصد نتایج این مراکز ضریب اطمینان دارند اما گروههای در معرض خطر باید در هفته پانزدهم جنین آزمایشهای لازم را انجام دهند.
وی همچنین گفت: اینکه برخی از افراد میگویند به دلیل ژن چاقی دچار اضافه وزن میشوند صحت دارد و در کنار آن ژن قد بلندی و قد کوتاهی نیز وجود دارد.
پدر علم ژنتیک ایران تصریح کرد: علم ژنتیک علم گستردهای است که فقط به این دست ژنها محدود نمیشود بلکه ژنهایی که مربوط به روح و روانها هستند وجود دارد به طوری که ژن مهربانی و ژن خشونت اثبات شده است.
وی افزود: در حال حاضر در جامعه خشونتهایی را که شاهد هستیم و مردم در صحبت کردن با یکدیگر خشونت به خرج میدهند به دلیل همین ژن خشونت است که باعث شده خشونت محیطی در جامعه موج بزند.
فرهود گفت: عامل ژن خشونت تا حدی ژنتیکی بوده و قدری هم به شرایط محیطی برمیگردد.
پیشنهاد سردبیر
-
دردسرهای چندقلوزایی
در دوران بارداری، خانوادهها باید آمادگی بیشتری برای مراقبت از مادر داشته باشند. پس از تولد، هماهنگی بین اعضای خانواده برای مراقبت از چند نوزاد کار آسانی نیست اما تلاشهای مشترک و حمایتی که بین اعضا وجود دارد، باعث میشود که این دوران به خاطرهانگیزترین و شیرینترین لحظات تبدیل شود.
-
خواب مغز شما را برای آینده آماده میکند
همانطور که مغز شما باید آرشیوی عظیم از خاطرات گذشته را حفظ کند، باید هر روزه اطلاعات و تجربیات جدید را نیز پردازش کند. این کار، حتی قبل از وقوع این خاطرات جدید، نیازمند آمادگی ذهنی است — و بخشی از این آمادگی در هنگام خواب شکل میگیرد.
-
آسیب جدی به بافت ریه با مصرف سیگارهای الکترونیکی
گاهی سیگارهای سنگین مضرات کمتری نسبت به دیگر محصولات جدید دارند، چراکه نیکوتین لازم برای بدن فرد در یکبار استعمال سیگار جذب میشود و دیگر تا چند ساعت سراغ سیگار بعدی نمیرود اما سیگارهای لایت و سبک، آنقدر نیکوتین کمی دارند که هنوز اولی تمام نشده فرد سراغ دومی میرود و در زمان کوتاه، به تعداد دفعات بالایی سیگار میکشد.
-
نقش نوشیدنیهای انرژیزا در بروز مشکلات قلبی، کلیوی و روانی
یک نوشیدنی غیرالکلی پرطرفدار که میلیونها جوان بهطور منظم آن را مصرف میکنند، با افزایش خطر ابتلا به مشکلات قلبی، کلیوی و اختلالات روانی مانند اضطراب مرتبط شده است.
-
چند راهکار موثر برای فرار از استرس
استرس مادر بیماریهاست اما این مشکل قابل پیشگیری است.
-
ویتامین D؛ ویتامینی برای حال خوب ذهن و بدن
کمبود ویتامین D فقط به استخوانها آسیب نمیزند، بلکه با بر هم زدن تعادل روانی، شما را در معرض افسردگی، اضطراب و حتی افکار خودکشی قرار میدهد.
-
آب فلورایددار؛ محافظ پنهان دندان یا عامل نگرانیهای نوظهور؟
افزودن فلوراید به آب آشامیدنی از دستاوردهای بزرگ سلامت عمومی در قرن گذشته بوده، اما امروزه با وجود اثبات فواید آن برای دندانها، نگرانیهایی درباره عوارض احتمالی آن در برخی کشورها مطرح شده است.
-
فعلاً خبری از سوش جدید کرونا نیست ؛ توصیهای به تزریق واکسن نداریم
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام اینکه موج جدید کرونا ناشی از گونه تازهای نیست، گفت در شرایط فعلی نیازی به تزریق واکسن کرونا برای عموم مردم نمیبیند و تنها برخی گروههای خاص باید مراقب باشند.
نظر شما